Tegen het Turkse Adana Demirspor gaan we vol voor de kwalificatie van de UEFA Conference League.

Op donderdag 24 augustus om 20.00 uur ontvangen we de Turken eerst in eigen huis. Een week later, op 31 augustus, trekken we voor de return richting Turkije. Meer dan ooit hebben onze jongens jullie steun nodig.

Ter herinnering; de plaatsen voor onze abonnees werden voorbehouden tot en met maandag 21 augustus om 23.59 uur. Op dinsdag 22 augustus is de vrije verkoop gestart.

Ook voor deze laatste wedstrijd in deze Europese voorronde wordt de staantribune omgevormd naar een zittribune (ons opgelegd door de UEFA). Daarom kan niet iedere abonnee hier zijn plaats verzilveren. Hier hanteren we zoals tijdens de voorgaande Europese thuiswedstrijd het first come first serve-principe.

In de thuisvakken is enkel plaats voor de supporters van KRC Genk. Enkel wie een ticketaccount heeft aangemaakt vóór 09/08/2023 en minimaal 1 ticket heeft gekocht voor één van onze thuiswedstrijden de afgelopen 3 seizoenen  (vanaf 01/01/2020) kan voor deze wedstrijd een ticket aankopen.

Voor de bezoekers is zoals steeds het uitvak (A en AA) gereserveerd. Bezoekende supporters kunnen enkel tickets kopen via de officiële ticketverdeling van Adana Demirspor. Om provocatie en escalatie te voorkomen, creëren we, op uitdrukkelijke vraag van de lokale overheid en in samenspraak met de veiligheidsdiensten, een bufferzone in vakken W1 en W2 langs het bezoekersvak. De zitjes in die vakken worden bij gevolg niet aangeboden. Abonnees in deze vakken, dienen een plaatsje te kopen in één van de andere vakken.

Koop vandaag nog je ticket voor deze cruciale Europese wedstrijd via deze link en schreeuw onze ploeg Europa in! Tickets kunnen ook aangekocht worden in onze Ticketshop, klik hier voor de openingsuren. 

De loketten
blijven op wedstrijddag gesloten. Het heeft geen enkel nut om zonder ticket naar onze Cegeka Arena af te zakken.

Onze ploeg rekent op jullie steun. Samen gaan we Europa in. Forza Racing!

Koop hier je tickets

Prijzen abonnees: 
 • +18 jaar: 10 EUR 
 • - 18 jaar: 5 EUR
Prijzen niet abonnees:
 • +18 jaar: 15 EUR 
 • - 18 jaar: 5 EUR

Koop hier je tickets

Belangrijke info: wanneer moet je een E-ticket afprinten?

Wanneer kan een supporter gebruik maken van zijn abonnement als toegangsticket?

Indien hij/zij voldoet aan alle 4 van onderstaande criteria;

 • Je hebt een abonnement voor het seizoen 23/24
 • Je abonnement geldt voor de zittribune
 • Je kocht een ticket in de voorrangsperiode
 • Je kocht een ticket aan op dezelfde zitplaats als je abonnement

Indien aan alle 4 voldaan, dan wordt jouw ticket opgeladen op je clubcard. Je hebt in dit geval geen E-ticket nodig. Indien je niet voldoet aan deze voorwaarden, geraak je het stadion binnen met je E-ticket.

IN ALLE ANDERE GEVALLEN DIEN JE DUS EEN E-TICKET AF TE PRINTEN OF TE DOWNLOADEN

 • Zorg ervoor dat je je ticket op voorhand afdrukt, aangezien er in of rond het stadion geen mogelijkheid is om tickets te printen.
 • Als je een E-ticket hebt via je GSM, zorg er dan voor dat de schermhelderheid op maximum staat én je deze voor aankomst aan het stadion hebt gedownload.
 • Dit geldt ook voor alle abonnees (!) van het sfeervak; zij moeten gebruikmaken van E-tickets.