Hey Genkies, zijn jullie klaar om je clubliefde op de proef te stellen? Pak je agenda en omcirkel 19 januari 2024 met blauw en wit, want dan vieren we het 35-jarig bestaan van KRC Genk met de tweede editie van de KRC Genk Quiz! De opbrengsten worden gedoneerd aan de KRC Genk Foundation.

Ben jij een echte Genkie?

We zijn op zoek naar de meest enthousiaste supporters die hun kennis en passie voor KRC Genk willen laten zien. Of je nu elke speler kent sinds de oprichting of gewoon geniet van de sfeer in het stadion, deze quiz is voor iedereen die blauw en wit in het hart draagt.

Trommel je vrienden op

Stel een team samen met je beste vrienden, familieleden of medesupporters en ga de strijd aan tegen andere Genk-fans. Het wordt een avond vol plezier, uitdaging en natuurlijk een beetje gezonde rivaliteit. 

Wat moet je weten:
  • Datum: 19 januari 2024 om 20.00 uur
  • Ontvangst in Café Pierre: Vanaf 19.15 uur 
  • Start quiz: 20.00 uur
  • Aantal teams: Maximaal 35
  • Deelnemers per team: Minimaal 4, maximaal 6 personen
  • Inschrijven: 35 euro per team. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Je ontvangt na je inschrijving dezelfde dag nog een email met meer instructies.
Prijzen en eeuwige roem

Naast een gezellige avond maak je ook kans op leuke prijzen. En zeg nu zelf, wat is er mooier dan de eeuwige roem en het respect van je medesupporters?

Overzicht prijzen:

Eerste plaats: Geef samen met je vrienden de aftrap van een wedstrijd in de Cegeka Arena en volg de wedstrijd in onze Business Seats met lekker eten en een meet & greet met enkele spelers
Tweede plaats: Thuiswedstrijd volgen in het Cristal Bizz Café met voetbalsnacks
Derde plaats: Wedstrijdshirt seizoen 2024-2025
Vierde plaats: Thuiswedstrijd volgen vanuit FRZA! Seats
Vijfde plaats: Sjaal KRC Genk
Plaats 6 tot en met 35: bon van 10 procent korting in fanshop

Dus, voel jij het al kriebelen? Schrijf je team dan snel in en wie weet verlaten jullie het stadion niet alleen met een fantastische ervaring, maar ook met een geweldige prijs. We kunnen niet wachten om jullie daar te zien.

Samen maken we er een onvergetelijke avond van!

Update zaterdag 9/12 - 10.15 uur: Wegens het grote succes zijn de inschrijvingen (voorlopig) stopgezet. We danken alvast iedereen voor de grote interesse in onze quiz!