Zondag om 19.15 staat er alweer een thuiswedstrijd op het programma in de Jupiler Pro League. We ontvangen in eigen huis KV Kortrijk. Hieronder vind je de belangrijkste praktische informatie terug.

Tickets
Heb je geen abonnement en wil je tickets aankopen voor deze wedstrijd? Dat kan. Supporters van KRC Genk kunnen online tickets aankopen tot vlak voor de start van de wedstrijd. De loketten van de Cegeka Arena zijn geopend. 

KOOP HIER JE TICKETS

Cupkeepers
KRC Genk zet een stap vooruit in duurzaamheid door de introductie van herbruikbare cupkeepers in het stadion. Elke supporter kan vanaf nu een eigen cupkeeper aanschaffen. Dit is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een praktische en leuke manier om je drankjes te dragen en te genieten van de wedstrijd. Wat de cupkeepers bijzonder maakt, is dat je ze mee naar huis mag nemen. De cupkeeper biedt plaats aan de speciaal ontworpen herbruikbare bekers van KRC Genk. Deze bekers passen perfect in de cupkeeper, waardoor je gemakkelijk meerdere drankjes tegelijk kunt meenemen. Voor de supporters op de staantribune is er nog een tweede model beschikbaar voor de 50 CL-bekers. Voor slechts 3,50 EUR is de cupkeeper van jou. 

Fanpoint 
Heb je vragen over de nieuwe werking van het OSV? Wens je eens een uitwedstrijd bij te wonen? Wens je meer info over de Genkids werking? Of heb je nog andere suggesties of aanbevelingen die jouw supporterservaring nog zou kunnen verbeteren? Ons Fanpoint, uitgebaat het OSV-bestuur, is the place to be! Deze kan je terugvinden in de Fanzone!

Fanzone - in Winterse sfeer - open voor supporters

Samen genieten van een lekker pintje en fijne muziek? Daarvoor moet je in de fanzone zijn! De fanzone opent zijn deuren vanaf 16.15 uur. Na de wedstrijd zijn onze supporters weer welkom voor een frisse pint of een lekkere hap. 

Extra aanbod in fanzone voor komende wedstrijden in December
We weten dat een goede wedstrijd hand in hand gaat met heerlijke snacks. Daarom hebben we een aantal nieuwe lekkernijen toegevoegd: snoepzak, party mallows, popcorn, suikerspin. Ontdek tevens onze splinternieuwe smoutebollenkraam met heerlijke Luikse Wafels en smoutebollen! 

Naast het standaard assortiment hebben we speciaal voor de komende drie wedstrijden een aantal bijzondere dranken in de aanbieding:

  • Smeets Jenever: Probeer alle 4 de smaken - cactus, mango passie, crème brûlée en appel-kers. Een unieke twist voor de jeneverliefhebbers!
  • Glühwein: Warm en kruidig, ideaal voor de koudere dagen.
  • Verse tomatensoep: Niets zo hartverwarmend als een kop verse soep.
Genkse selectie