De Kerstperiode is de tijd van het jaar waarin warmte en solidariteit hand in hand gaan. Een prachtig voorbeeld hiervan is de recent afgesloten kerstactie van de Pro League, waarbij de clubs en hun partners samen met de fans een recordbedrag inzamelden voor het goede doel. Younited Belgium, een organisatie die zich inzet om kwetsbare personen via voetbal weer perspectief in het leven te bieden, haalde maarliefst 157.365 euro er op.

KRC Genk toont groot hart

Met KRC Genk verzamelden we dit jaar een indrukwekkende som van 12.863 euro. Het op één na grootste bedrag van alle ploegen die aan de actie deelnamen.

Best sellers KRC Genk
  • Vandevoordt: 1.500 euro
  • El Khannouss: 964 euro
  • Heynen: 889 euro
  • Hrosovsky: 675 euro
  • McKenzie: 625 euro
Een voetbalgemeenschap met een missie

Younited Belgium, de begunstigde van deze actie, zal het ingezamelde geld gebruiken om mensen die het moeilijk hebben te ondersteunen. Door middel van voetbal bieden ze een nieuw perspectief en helpen ze individuen om opnieuw deel uit te maken van een gemeenschap. Het is een prachtige herinnering aan de kracht van sport en hoe het mensen kan verenigen voor een goed doel.

Dankbaarheid en toekomstperspectief

De Pro League, de clubs, de spelers en vooral de fans verdienen een groot applaus voor hun inzet en vrijgevigheid. Het is dankzij jullie dat deze kerstactie zo'n succes is geworden. Jullie bijdragen maken een wereld van verschil en bieden hoop en steun aan diegenen die het nodig hebben.