Na een potige puntendeling in Mechelen, ontvangen we morgen RWDM op eigen bodem. Terwijl wij vechten voor een plekje bij de eerste zes, knokken de Brusselaars voor het behoud. Wouter Vrancken blikte vrijdag middag vooruit.

“Alle resterende wedstrijden zijn must-wins”

Met die woorden vatte onze coach de persconferentie aan. “Los van het feit dat het niet eenvoudig is, was het ook een must-win in Mechelen. Alle resterende wedstrijden dit seizoen zijn must-wins. Daar komt het op neer, het besef is er genoeg. De wil ook, enkel moet je het kunnen brengen. Daar moeten we vertrouwen en geloof in hebben”, klonk het bij onze coach, die nadien de tegenstander onder de loep nam.

Trainerswissel bij RWDM

Na de nederlaag van de Brusselaars tegen Antwerp nam Bruno Irles het roer over van Claudio Cacapa. Een trainersdebuut bij de bezoekers dus. “Maar dat is niets nieuws. Het is niet de eerste keer dat we oog-in-oog staan met een ploeg na een trainerswissel. Naar de wedstrijd toe heb je meer werk met analyseren, maar we zijn er klaar voor. Het is morgen, net als altijd, het doel om de wedstrijd naar onze hand te zetten.”

Speciale wedstrijd voor El Ouahdi

Onze coach kan geen beroep doen op Fadera (blessure), Aziz (blessure) en Paintsil (schorsing). Een training met partijspelletjes en afwerkingsvormen, maar vooral ook veel grinta. Misschien dat tikkeltje meer nog bij El Ouahdi, voor wie het morgen een speciale wedstrijd wordt. Een weerzien met ex-ploegmakkers, nadat hij afgelopen nazomer zijn RWDM-truitje ruilde voor ons blauw-wit.

Afspraak om 16.00 uur in de Cegeka Arena, Genkies!

Onze selectie