Jong Genk neemt het zondag, in de thuishaven in Geel, op tegen Lommel SK. Een echte Limburgse derby dus! De jongens van trainer Jelle Coen zijn bezig aan een prima periode en sprokkelden in de voorbije 6 wedstrijden in totaal 13 punten. De voorbije drie thuiswedstrijden werden telkens, met prima voetbal, gewonnen. Zondag rekenen onze jongens op jullie steun.

Dus, trek je Genk-sjaal aan, trommel je vrienden op en kom zondagmiddag om 16.00 uur naar het stadion in Geel om onze jongens aan te moedigen tijdens de Limburgse derby. Samen schreeuwen we onze jongens naar de overwinning!

Nieuwigheid dit seizoen: de thuiswedstrijden van Jong Genk worden afgewerkt in het stadion van ASV Geel. Als abonnee kan je de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel volledig gratis bijwonen.

Toegangsprijzen
Supporters van KRC Genk die een abonnement hebben voor de eerste ploeg, kunnen de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel gratis bijwonen. Het is echter noodzakelijk om vooraf je plaats in het stadion te reserveren. Hiervoor hebben we een handige handleiding opgesteld. Reserveer dus tijdig je plaats in het stadion via https://tickets.krcgenk.be.

Als je geen abonnement hebt, bedraagt de prijs voor een enkel ticket 15 EUR. Jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 10 EUR.

Parkeergelegenheid
De parkeerfaciliteiten rondom het stadion zijn vrij toegankelijk voor bezoekers.

Catering
In Geel wordt er gewerkt met een cashless systeem, waarbij betalingen plaatsvinden via jetons die je in het stadion kan kopen.

Adres stadion
Rauwelkoven 43 B, 2440 Geel