Zondag staat de belangrijke wedstrijd tegen Standard Luik op het programma. De wedstrijd wordt om 13.30 uur op gang getrapt. KRC Genk rekent opnieuw op jullie steun. Alle belangrijke informatie hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Uitverkocht huis

De Cegeka Arena is bijna uitverkocht. De laatste tickets zijn nu beschikbaar! 

Fanzone en Fanpoint 

Onze Fanzone opent om 10.30 uur. Heb je vragen over de nieuwe OSV-regeling? Wil je een uitwedstrijd bijwonen? Ben je geïnteresseerd in meer informatie over Genkids? Of heb je andere suggesties die je supporterservaring kunnen verbeteren? Het Fanpoint, beheerd door het OSV-bestuur, is dé plek! Je vindt het in de Fanzone!

Halve liters in (zo goed als) heel het stadion

Alken-Maes zet zich volop in om onze fanbeleving te verbeteren. Daarom introduceren we een nieuwe toevoeging aan de wedstrijdbeleving: halve liters bier zijn nu ook beschikbaar op de gewone zittribunes, naast de bestaande opties in de fanzone en staantribune. Let op: in de Fenixclub en Club92 is dit nog niet mogelijk.

Klappers in heel het stadion

Voor de aftrap van onze laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie, plannen we opnieuw een sfeeractie. Op ieder zitje in het stadion zal er een blauw of wit pamflet beschikbaar zijn, de bedoeling is om bij opkomst van de spelers allemaal deze pamfletten de lucht in te steken om zo een prachtig blauw-wit patroon te vormen en zo onze spelers nóg een extra boost te geven net voor de aftrap. Tijdens de wedstrijd kunnen deze pamfletten geplooid worden tot klappers om zo samen de decibels op onze grond nog wat extra de lucht in te laten schieten. Laat je horen, Genkie!

E-sports Arena geopend 

In onze fanzone is onze E-sports Arena opnieuw geopend. Nu niet enkel voor GenKids, maar voor iedere Genkie die zijn EA FC skills eens wil meten met een profspeler of om gewoon onder vrienden of mede-Genkies de wedstrijd KRC Genk - Standard Luik in voorbeschouwing al eens zelf digitaal te spelen. Wees allemaal welkom!