KRC Genk is verheugd te melden dat de 15-jarige aanvaller Yari Vanderhallen zijn eerste contract heeft getekend bij KRC Genk. De Maasmechelaar begon zijn voetbalcarrière al op zesjarige leeftijd in de Jos Vaessen Talent Academy en is inmiddels bezig aan zijn tiende seizoen bij de club. Vanderhallen tekent een contract voor drie seizoenen.

Yari Vanderhallen maakte de voorbije maanden indruk met zijn prestaties bij KRC Genk U15 en de Belgische nationale ploeg. De jonge aanvaller staat bekend om zijn scorend vermogen en snelheid, en beschikt daarnaast over een fantastische mentaliteit. Zijn doorzettingsvermogen en talent Leveren hem een eerste contract op bij KRC Genk.

De club is trots op de vooruitgang die Yari heeft geboekt en kijkt vol vertrouwen naar zijn toekomst. "Wij wensen Yari veel succes toe in zijn verdere ontwikkeling als voetballer in onze club," aldus Koen Daerden, technisch directeur van de Jos Vaessen Talent Academy. De komende drie seizoenen zal Yari de kans krijgen om zijn vaardigheden verder te verfijnen onder de vleugels van de Genkse Talent Academy.