Met 30 spelers (5 doelmannen en 25 veldspelers) trekt Thorsten Fink naar het Nederlandse Venray, naar goede gewoonte de Genkse uitvalsbasis voor de jaarlijkse zomerstage. Naast 25 A-kernspelers trekken ook 5 spelers van Jong Genk mee richting Nederland. Kenan Haroun, nieuwkomer Luka Lukanic en doelmannen Brent Stevens, Lucca Kiaba en Tijn van Ingelgom.

Programma
Maandag 10/7

Na een ochtendtraining in het H.Essers Talent Park stappen onze jongens op de bus richting Venray waar ze na de middag een tweede trainingsblok afwerken.

Dinsdag 9/7

De eerste volwaardige stagedag. Net als op maandag staan er dinsdag twee trainingssessies op het programma. ’s Ochtends trainen we achter gesloten deuren. Na de middag zijn supporters en media welkom op de eerste open training van de week.

Praktisch

17.00 uur – open training

Locatie: vv Holthees-Smakt Loonseweg 5A 5824 AG Holthees

Woensdag 10/7

Match Day. Na een ochtendtraining volgt om 18.00 uur een confrontatie met de Griekse kampioen PAOK Saloniki. Een blij weerzien met onze Tanzaniaanse cultheld Ally Samatta.

Praktisch

18.00 uur -  KRC Genk – PAOK Saloniki

Locatie: Wittebrugweg 3, 5961 NJ Horst (NL)

Tickets: vrije verkoop aan de plaatselijke loketten

Donderdag 11/7

Na een stevige eerste helft, volgt donderdagochtend een recuperatietraining. Supporters en media zijn opnieuw welkom. Na de middag krijgen de spelers welverdiende rust.

Praktisch

10.00 uur - open training

Locatie: vv Holthees-Smakt Loonseweg 5A 5824 AG Holthees

Vrijdag 12/7

De laatste traindingsdag op Nederlandse bodem. En opnieuw een dubbele portie. Om 10.00 uur en 16.00 uur leggen Fink en zijn assistenten er opnieuw de pees op.

Zaterdag 13/7

Zaterdag sluiten we de stage af met een topwedstrijd tegen Feyenoord in de mythische Kuip van Rotterdam. De wedstrijd vindt om veiligheidsredenen plaats zonder bezoekende supporters. De wedstrijd wordt wel live uitgezonden via TV Limburg.

Praktisch

13.00 uur – Feyenoord – KRC Genk, De Kuip

Selectie