Bij de start van het nieuwe seizoen vereeuwigen we ons club DNA met de hulp van Studio Pieter Stockmans in een uniek kunstwerk. Op 380 porseleinen plaatjes van 50 cm lang graveren we de namen van al onze spelers én de naam van één van de bedrijven uit onze business community. Die 380 plaatjes worden samengebracht tot een prachtig kunstwerk en krijgen een prominente plaats in de inkomhal van de Luminus Arena.

Voor maar € 125 (excl. BTW) koopt u een plaatje en maakt u als bedrijf deel uit van dit kunstwerk. Maar nog veel belangrijker: U gaat mee de strijd aan tegen kinderarmoede, want de opbrengst van deze actie gaat integraal naar ons grote community plan Samen voor Kinderen. KRC Genk wil kansen creëren voor elk kind en formuleerde hiervoor een ambitieus plan. Méér over Samen voor Kinderen lees je hier.

De actie is een groot succes. Tijdens onze Bizz Soirée verkochten we al méér dan 200 plaatjes van dit uniek project. Haast u, bestel snel een plaatje en vereeuwig ook uw bedrijfsnaam in de Luminus Arena!

 
 
Bestel uw plaatje!