Ja, ik ben een Genkie.

Een nieuw seizoen met nieuwe ambities. Een volgend hoofdstuk in de nog steeds jonge geschiedenis van onze club. Op 34 seizoenen behaalden we reeds 9 prijzen en dat maakt ons nog steeds de derde meest succesvolle club van de afgelopen 25 seizoenen. We staan zelfs op de 2de plek in de rangschikking over de afgelopen 5 seizoenen. We slaan de pagina van het seizoen 21-22 om en kijken ambitieus weer vooruit.

Niet te vergeten: we schrijven dat unieke verhaal als enige VZW uit de Jupiler Pro League helemaal zélf. Geen buitenlandse eigenaars, geen investeerders. Gewoon wij samen, mét onze supporters. We willen concurreren aan de top, terwijl de talenten uit onze eigen opleiding blijven doorstromen. Vraag het maar aan de 6 debutanten van vorig seizoen.

Daarom zeggen we met trots: Ja, ik ben een Genkie. En we hebben jou opnieuw nodig om ons succesverhaal verder te zetten. Koop NU jouw abonnement en vuur ons team richting het nieuwe seizoen aan.

WORD ABONNEE

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Abonnement bestellen

Je kan jouw abonnement zeer gemakkelijk online aankopen. Vanaf dit seizoen werken we in de Pro League met een nieuwe ticketpartner genaamd Roboticket. Bekijk dus zeker het stappenplan om je op weg te helpen in dit nieuwe systeem. Heb je vragen, bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Lukt het nog steeds niet dan neem je best contact op met de ticketshop via ticketsh1@krcgenk.be.

Verkies je er toch voor om af te zakken naar onze ticketshop, dan kan je daar tijdens de openingsuren terecht met of zonder afspraak. Onze medewerkers helpen je er graag ter plekke verder. Bekijk voor jouw bezoek zeker even de praktische info in de veelgestelde vragen.

Bestel nu online

MAAK EEN AFSPRAAK

Tarieven Seizoen 22-23

Huidige abonnees genieten van een voorrangsperiode om hun plaats(en) te verlengen, inclusief een voordeeltarief. Nieuwe abonnees kunnen ook reeds een abonnement aankopen en dit op de plekken die momenteel vrij zijn. Vanaf vrijdag 1 juli om 22.00 uur vervalt het voorrangsrecht- en tarief en op dinsdag 5 juli om 10.00 uur start de vrije verkoop, zowel online als in de ticketshop. Alle abonnementen worden dan aan het standaardtarief verkocht.

price chart

 

Stappenplan Roboticket

Vanaf het seizoen 22-23 werken we in de Pro League met een nieuwe ticketpartner genaamd Roboticket. Het systeem is alvast eenvoudig en gebruiksvriendelijker, maar we begrijpen dat een nieuwe omgeving toch even wat aanpassing vraagt. Om je vlot op weg te helpen schreven we een stappenplan. Neem het zeker bij de hand wanneer je jouw abonnement online gaat aankopen.

Download nu het stappenplan

 

Veelgestelde vragen

Via deze link kan je een antwoord vinden op de veelgestelde vragen. We geven alvast informatie op de meest voorkomende zaken en zorgen voor updates gedurende de verkoopperiode. Indien je jouw antwoord niet kan terugvinden of het nog steeds niet lukt om jouw abonnement aan te kopen, neem dan contact op met onze ticketshop via ticketsh1@krcgenk.be. Gezien de drukte trachten we alle vragen binnen de 48u te behandelen.