KRC Genk blijft vernieuwen in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Na het verbeteren van de parkings en de nieuwe grasmat wordt er ook aan de binnenkant van de Luminus Arena hard gewerkt.

In 2018 vierden we onze 30ste verjaardag. We vertelden dit verhaal met eregasten in het stadion en een heleboel toffe filmpjes. Eind mei volgde er een schitterend boek, Forza Racing, een collectors item met maar liefst 300 pagina’s nooit eerder gepubliceerd fotomateriaal. Die 30 KRC Genk jaren krijgen nu ook een permanente plaats in de wandelgangen van de Luminus Arena.

Verspreid over het hele stadion vinden de supporters vanaf morgen allerlei herinneringen en hoogtepunten terug uit de geschiedenis van KRC Genk. Levensgrote KRC Genk helden begroeten je aan de ingangen van de tribunes. Een overzicht van al onze community projecten vind je terug op een 50-tal posters, omkaderd met de letters FRZA. Betekenisvolle cijfers werden groot uitgesneden en zorgen voor een mooie aankleding bij de trappen. En alle ploegfoto’s van 30 jaar KRC Genk verzamelden we op de eerste verdieping tussen blok G en N, mét de namen erbij, benieuwd wie je er nog van kent.

En dat is nog maar het begin! Bij elke competitiewedstrijd in augustus voegen we een thema toe. Overal in het stadion zal je de geschiedenis van onze club zien opduiken. Het hoogtepunt voorzien we voor de topper tegen Anderlecht op 15 september, dan is alles geplaatst. Op die dag wordt onze vernieuwde stadiontour officieel geopend met een exclusieve rondleiding voor supporters, samen met enkele clubhelden.

Morgen geven we samen de aftrap van seizoen 18-19 in de Luminus Arena. Zorg dat je erbij bent, clubhelden zoals Courtois, Skoko of Strupar staan alvast klaar om onze ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Jij ook?

Samen schrijven we geschiedenis. Samen zijn we Genk!