Update ticketinfo thuiswedstrijd Lech Poznan

06-08-2018

Onze tegenstander in de derde kwalificatieronde van de Europa League is het Poolse Lech Poznan. De heenwedstrijd wordt gespeeld op donderdag 9 augustus in de Luminus Arena, aftrap 20u00.

Thuiswedstrijd gratis voor abonnees!
 De spelers lieten het al horen, we hebben elke supporter nodig! We willen er alles aan doen om opnieuw de groepsfase te halen van de Europa League. Donderdag kunnen we hiervoor samen een hele belangrijke stap zetten. Daarom is de toegang voor de thuiswedstrijd tegen Lech Poznan gratis voor abonnees. De ticketprijzen zijn als volgt: Volwassenen: €15, jongeren (-16 jaar): €10. Bij Europese wedstrijden zijn staanplaatsen niet toegelaten.

Update: Op vraag van de veiligheidsdiensten kan je enkel tickets online kopen of in onze ticketshop. Via ons online ticketingportaal is dit enkel mogelijk voor supporters die reeds eerder online registreerden om een ticket te kopen, 1 ticket per persoon. In de ticketshop koop je op vertoon van 1 geldige Belgische identiteitskaart 1 ticket. Meerdere tickets zijn mogelijk met meerdere identiteitskaarten. Je kan vanaf dinsdag 10u00 tickets kopen in onze ticketshop  of via ons online ticketingportaal. In de ticketshop kan je terecht tot woensdag 18u00, online tot donderdag 12u00. Op wedstrijddag blijven de loketten gesloten.

Ga jij mee de strijd aan? De Luminus Arena staat opnieuw in vuur en vlam, en dat komt zeker niet alleen door het warme weer. Koop nu je abonnement en ga mee de strijd aan. Je hebt al een abonnement vanaf €175. Alle info lees je op hier.

Supportersactie Koop je een kaartje, houd dat dan zeker goed bij! Ben je na de wedstrijd overtuigd om een abonnement te kopen, dan krijg je in de ticketshop de waarde van dat ticket in korting op je abonnement.

Samen gaan we voor een onvergetelijk seizoen. Samen zijn we Genk!

Ouder Recenter