De kop is eraf! KRC Genk nam dit seizoen een vliegende start. We speelden al 6 officiële wedstrijden, 3 in Europa, 3 in de Jupiler Pro League, en kunnen niet wachten op de volgende thuiswedstrijd in de Luminus Arena.

Dit verhaal schrijven we samen
Coach Philippe Clement herhaalde het op de persconferentie in Oostende. De sterke start van KRC Genk is een verhaal dat we samen schrijven, de ploeg op het veld en de supporters in de tribunes. De Luminus Arena kolkt weer, net als vroeger. En het voetbal op de mat is om van te smullen. 

Beleef het mee en koop je abonnement
Er staan nog 19 thuiswedstrijden op de kalender in de Jupiler Pro League, 14 in de competitie en 5 in de Play Offs. En het is nog altijd supervoordelig om een abonnement te kopen. Voor een abo in de staantribune betaal je maar €175 i.p.v. €331 als je losse tickets koopt. De prijs voor een zitplaats start vanaf €220 (i.p.v. €379).

Supportersactie: Je ticket is geld waard!
Twijfel je nog? Laat je dan overtuigen door het voetbal én de sfeer in de Luminus Arena. Kom eens kijken naar een thuiswedstrijd in augustus. Besluit je na de wedstrijd om een abonnement te kopen, dan krijg je de waarde van je ticket in korting op je abonnement.

Klaar voor de strijd? Zondag 19 augustus verwelkomen we je in de Luminus Arena voor onze volgende thuiswedstrijd. De tegenstander is Charleroi, aftrap 18u00, en het dak gaat er weer af! Zorg dat je erbij bent!

Alle abo- en ticketinfo vind je op hier. Samen gaan we voor een onvergetelijk seizoen. Samen zijn we Genk!