Morgen om 20u30 geven we de aftrap voor een absolute topaffiche in de Jupiler Pro League én de Luminus Arena. De topper tegen Anderlecht!

Luminus Arena bijna uitverkocht!
Supporters kochten de afgelopen dagen massaal hun tickets of abonnementen. Iets meer dan 24u voor de wedstrijd zijn er nog een duizendtal kaarten te koop. Verwacht wordt dan ook dat de Luminus Arena voor het eerst sinds lang uitverkocht zal zijn! Wil je er nog bij zijn? Dat kan! Koop snel je tickets online of in de ticketshop. Op wedstrijddag zullen de loketten aan het stadion geopend worden vanaf 18u30.

FRZA! Fanzone barst uit haar voegen!
En als de topper en het mooie weer nog niet voldoende zijn om morgen af te zakken naar de Luminus Arena, ook de FRZA! Fanzone krijgt een officiële heropening! Na het succes van het tijdelijk podium voor het stadion tijdens Play Off 1, komt er vanaf morgen een nieuwe, grotere en permanente fanzone voor het stadion. Een blauwe wand van maar liefst 30 meter breed zorgt meteen voor de juiste sfeer. Op het podium een hippe DJ, vóór het podium maken we samen met duizenden supporters het gezelligste terras van Limburg. De FRZA! Fanzone opent morgen om 19u00, kom zeker een kijkje nemen, de Cristal staat koud!

Luminus Arena laat jullie horen!
Ons stadion kolkt weer als vroeger, samen met alle supporters stuwen we de ploeg morgen naar de overwinning. Om voor nog meer sfeer te zorgen voorzien we samen met wedstrijdsponsor Federale Verzekering maar liefst 20.000 blauwe vlagjes. En er is meer, met dank aan het OSV en Tribune Zuid plannen we een aftrap om nooit te vergeten. Zorg dat je in het stadion bent morgen, en smeer je stembanden. We verklappen alvast dit: Het begint met “Geboren en getogen…” en eindigt met méér dan 20.000 kelen die Anderlecht een warm welkom geven in Genk!

Samen gaan we voor een onvergetelijke topper. Samen zijn we Genk!