Na de geslaagde tocht naar Esch in augustus geeft KRC Genk morgen het startschot voor een uniek fietsavontuur voor haar business community: De Heizel Challenge.

In het wiel van Voorzitter Peter Croonen en enkele KRC Genk helden organiseert KRC Genk bij elke bekerwedstrijd een fietstocht. Uitvalsbasis is steevast de Jos Vaessen Talent Academy. Deelnemers krijgen een prachtige rit voorgeschoteld, bij een thuismatch eindigt die in de Luminus Arena, bij een uitmatch bij de tegenstander. De challenge voor haar business community is de volgende. Fiets je elke uitdaging mee én haalt KRC Genk opnieuw de bekerfinale, dan ga je mét de fiets mee naar de Heizel!

Challenge 1 wordt een lus van ongeveer 100km op Limburgs grondgebied. Het KRC Genk peloton fietst richting Gestelsedijk. Hier volgt een bevoorrading in het stadion van Lommel SK, waarna de terugtocht wordt ingezet om rond 17u00 aan te komen in Genk. Wegkapitein van dienst is KRC Genk held Wilfried Delbroek.

Partner Café Coureur stippelt bij elke Challenge een prachtige fietsroute uit, inclusief professionele begeleiding onderweg. Bioracer zorgt voor een top wieleroutfit aan een niet te kloppen prijs. Deze exclusieve KRC Genk outfit kan elke supporter vanaf nu bestellen via de fanshop of webshop van KRC Genk.

Op naar morgen dus, voor ons eerste bekeravontuur op het veld én op de fiets.