Na de thuiswedstrijd tegen KAS Eupen staan er twee uitwedstrijden op het programma in de Jupiler Pro League. Op zondag 28/10 trekken we naar Standard, aftrap 14u30 en op woensdag 31/10 staat de verplaatsing naar Antwerp op het programma, aftrap 20u30. 

Standard - KRC Genk

Op Sclessin zijn er in totaal 1260 plaatsen beschikbaar voor bezoekende supporters. Voor deze wedstrijd is er een verplichte combiregeling. Alle tickets worden verdeeld via de supportersclubs van het OSV.  De loketten in Standard blijven gesloten.

Er zijn 12 rolstoelplaatsen beschikbaar. De rolstoelgebruiker mag gratis binnen, de begeleider moet 16 euro betalen. Er zijn tevens ook 8 plaatsen voor personen met beperkte mobiliteit (zij die moeilijk verdiepingen kunnen bereiken), ook zij betalen 16 euro. Iedereen van deze personen zit in blok A4..

Ticketprijzen

  • Volwassenen: €21
  • 12-18 jaar: €16
  • Kinderen (-12jaar): €9
 

Antwerp - KRC Genk

Op de Bosuil zijn er in totaal 791 plaatsen beschikbaar voor bezoekende supporters. Voor deze wedstrijd is er een verplichte combiregeling. Alle tickets worden verdeeld via de supportersclubs van het OSV.  De loketten in Antwerp blijven gesloten.

Er zijn 5 rolstoelplaatsen beschikbaar. De rolstoelgebruiker betaalt 5 euro, begeleider mag gratis binnen.

Ticketprijzen

  • Volwassenen: €21
  • Kinderen (-16jaar): €6

OPGELET! De tickets voor Antwerp zijn uitverkocht!