Op donderdag 8 november, aftrap 18u55, spelen we onze volgende thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League. De tegenstander is het Turkse Besiktas. Opnieuw een topper in de Luminus Arena, met op het spel drie belangrijke punten om te overwinteren in Europa, zorg dat je erbij bent!

Koop je EL-abo of ticket!
Het is aan ons Genkies om weer voor een onvergetelijke sfeer te zorgen in de Luminus Arena. Een EL-abo blijft het meest voordelig en koop je als abonnee al vanaf €50, als niet-abonnee vanaf €70. De ticketverkoop voor KRC Genk supporters start op vrijdag 19 oktober (10u00). De ticketprijs start vanaf €40, -18 jaar €25, in de vakken achter het doel. Voor de overige plaatsen in het stadion betaal je €50, -18 jaar €30. Je kan enkel tickets kopen indien je vorig seizoen of eerder tickets kocht voor KRC Genk, 1 EL-abo of ticket op vertoon van een Belgische identiteitskaart. Tickets worden enkel verkocht in de KRC Genk ticketshop. De loketten blijven op wedstrijddag gesloten.

Bijzondere maatregelen
Besiktas zelf neemt geen supporters mee. Het bezoekersvak zal gesloten blijven. Buitenlandse Besiktas supporters kunnen geen kaarten kopen en krijgen dus geen toegang tot het stadion. Hiernaast zijn er echter ook heel wat Belgische Besiktas supporters die naar de wedstrijd willen komen. Om vermenging in de Genk vakken te voorkomen werd er voor hen een oplossing gevonden, in nauw overleg met de politie, het OSV en de lokale Turkse gemeenschap.

De vakken AA, BB, CC, DD en CL3-4 worden voor hen vrijgemaakt en extra beveiligd. In deze vakken zullen enkel Belgische Besiktas supporters kunnen plaatsnemen. De vakken errond (A-B-C-D-E en EE) blijven leeg als neutrale zone.

De reservatie van kaarten voor deze Belgische Besiktas supporters werd gecoördineerd met de hulp van enkele partners uit de lokale Turkse gemeenschap. Enkel op vertoon van een Belgische identiteitskaart kon er een kaart gereserveerd worden. Deze tickets worden op de dag van de wedstrijd overhandigd aan de Belgische Besiktas supporters, na identiteitscontrole, om het doorgeven van kaarten te verhinderen. De Belgische Besiktas supporters parkeren op vraag van de politie op Parking Rood. Met oog op een vlotte toegang tot het stadion raden we onze supporters aan om te parkeren op de grote parking van Thor Park of op de andere parkings.

Buiten deze reservaties zullen er geen tickets verkocht worden aan Besiktas supporters, niet in voorverkoop, noch op wedstrijddag aan de loketten.

Samen achter onze ploeg
We bedanken onze Europa League abonnees voor hun begrip, aangezien een aantal van hen eenmalig een nieuwe plaats in het stadion kreeg. Zij werden allen persoonlijk op de hoogte gebracht. In de  competitie én in de beker liggen we op schema. Ook in Europa willen we doorgaan.

Schreeuw op donderdag 8 november onze jongens dus naar de overwinning. Want allemaal samen maken we de match, allemaal samen zijn we Genk!