Philippe Clement begon zijn gebruikelijke persbabbel met goed en slecht nieuws. "Dankzij zijn harde werk en dat van de medische staf is Leandro Trossard vroeger terug beschikbaar dan gedacht. Van de andere kant is Sander Berge uitgevallen door een blessure opgelopen bij de nationale ploeg. Hoe lang dat zal duren moeten we afwachten."

"We zijn natuurlijk blij dat we eerste staan. Dat bevestigt dat we goed bezig zijn. Maar denk nu niet dat we onze doelstellingen gaan aanpassen. Wat we nu hebben is een bonus. We blijven nu onszelf druk opleggen om elke wedstrijd te winnen en dan zien we wel. Te beginnen tegen Eupen. Met de komst van Makelele is er heel wat discipline bijgekomen. Ze halen tien op achttien, ze spelen veel realistischer dan vorig seizoen en zetten een veel beter blok. Bovendien hebben ze veel snelle spelers voor de omschakeling. Ik meen begrepen te hebben dat we vorig seizoen niet verder geraakt zijn dan twee gelijke spelen tegen hen. We moeten nu laten zien dat het beter kan."

KRC Genk TV sprak met de coach. Dat interview vind je hier beneden of via deze link. De coach kijkt vooruit op KRC Genk - Eupen