Ticketinfo thuiswedstrijd Besiktas

06-11-2018

Komende donderdag 8 november, aftrap 18u55, spelen we onze volgende thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League. De tegenstander is het Turkse Besiktas. Opnieuw een topper in de Luminus Arena, met op het spel drie belangrijke punten om te overwinteren in Europa, zorg dat je erbij bent!

Koop je EL-abo of ticket!
Het is aan ons Genkies om weer voor een onvergetelijke sfeer te zorgen in de Luminus Arena. Een EL-abo blijft het meest voordelig en koop je als abonnee al vanaf €50, als niet-abonnee vanaf €70. De ticketverkoop loopt nog tot en met woensdag 7 november. De ticketprijs start vanaf €40, -18 jaar €25, in de vakken achter het doel. Voor de overige plaatsen in het stadion betaal je €50, -18 jaar €30. Je kan enkel tickets kopen indien je vorig seizoen of eerder tickets kocht voor KRC Genk, 1 EL-abo of ticket op vertoon van een Belgische identiteitskaart. Tickets worden enkel verkocht in de KRC Genk ticketshop. De loketten en ticketshop blijven op wedstrijddag gesloten.

Samen achter onze ploeg

Schreeuw op donderdag 8 november onze jongens dus naar de overwinning. Want allemaal samen maken we de match, allemaal samen zijn we Genk!  

Ouder Recenter