Samen gaan we in heel Limburg voor de warmste maand!

21-11-2018

Samen met onze supporters verzamelden we op 21 oktober maar liefst 10.000 kg voedsel. Een voorraad waarmee Vincentius meteen aan de slag kon om voedselpakketten te maken voor gezinnen die het moeilijk hebben.

Die overweldigende steun van onze supporters en het werkelijke verschil dat we met deze eenvoudige actie maakten voor zoveel mensen, inspireerde KRC Genk om dit eindjaar een wel zeer bijzondere actie op poten te zetten. Samen met onze supporters, Vincentius en hoofdsponsor Beobank zien we het groot. Maar liefst 13 Limburgse Vincentius conferenties vragen onze hulp, zeker nu want zonder volle maag geen warme feestdagen. Samen gaan we voor de warmste maand!

Dat warm gevoel start met een bezoekje van de Sint voor elk kind. Sintsnoep is hierom het eerste wat we verzamelen. Daarna volgen de basisproducten suiker, melk en rijst. Net als eerder zorgen we voor grote bakken aan de ingangen van de Luminus Arena. De planning is als volgt:

  • KRC Genk – Cercle Brugge 24/11 (aftrap 20u30): Sintsnoep
  • KRC Genk – KV Kortrijk 8/12 (aftrap 18u00): Suiker
  • KRC Genk – Sarpsborg 13/12 (aftrap 18u55): Melk
  • KRC Genk – KV Oostende 16/12 (aftrap 18u00): Rijst

Ook Beobank zet haar schouders onder onze warmste maand. Van 3/12 tot en met 14/12 kan je in elk Limburgs Beobank filiaal je suiker, melk en rijst binnenbrengen (Genk, Lanaken, Hasselt, Zonhoven, Maasmechelen, Tongeren, Heusden, Bree, St Truiden, Beringen, Leopoldsburg, Lommel, Neerpelt en Tessenderlo). Alles wat we daar verzamelen brengt Beobank op 16/12 mee naar de thuiswedstrijd tegen KV Oostende.

KRC Genk geeft voor elk inzamelmoment de aftrap. 322, ons stamnummer, wordt het aantal kilo’s dat de club bij elk inzamelmoment zal bijdragen. Supporters, toon je warm hart en breng naast je muts en handschoenen zaterdag ook jouw sintsnoep mee naar het stadion. Samen maken we echt het verschil voor zoveel gezinnen. Samen maken we van december de warmste maand in heel Limburg.

Ouder Recenter