Het gaat hard voor KRC Genk. In de Europa League én de Croky Cup blijven we op schema. In de Jupiler Pro League staan we aan de kop van het klassement, een plaats die we samen met onze supporters zo lang mogelijk willen vasthouden!

Geniet van topvoetbal op de mat en een unieke sfeer in de Luminus Arena en koop nu je KRC Genk kerstabo. Dit abonnement start vanaf de topper thuis tegen KAA Gent op 26 december. Hierna volgen nog vier competitiewedstrijden (waaronder thuis tegen Standard en Antwerp). Ook de 5 wedstrijden van KRC Genk in de play offs, stuk voor stuk topwedstrijden, zijn inbegrepen.

Wat kost dat feestje? Voor 10 wedstrijden start de prijs voor volwassenen vanaf €115 (staanplaats), €130 (zitplaats). Voor jongeren (-18 jaar) heb je al een kerstabo vanaf €70. Alle prijzen ontdek je hier.

Niet twijfelen dus en doe jezelf of iemand anders een portie topvoetbal cadeau. Tip voor onder de kerstboom: Op vertoon van je kerstabo in onze ticketshop krijg je er een gratis geschenkdoosje én KRC Genk sjaal bovenop (beschikbaar vanaf 5/12). Het ideale kerstcadeau heb je bij deze gevonden!

Gratis kinderabonnement!

Kom je met het hele gezin supporteren? Geniet dan van ons gratis kinderabonnement. Voor elk betalend abonnement van vader en/of moeder mag 1 kind gratis mee! Kinderen -12 jaar (geboren na 31/07/2006 en voor 01/08/2014) komen in aanmerking voor dit aanbod. Voor een nieuw kinderabonnement dien je even langs te gaan bij de KRC Genk Ticketshop.

De kerstabo’s zijn vanaf nu online verkrijgbaar of de KRC Genk ticketshop.