Gisteren trapten we samen met 18.000 supporters, en de familie Barda, onze warmste maand af in de Luminus Arena. De komende weken verzamelen we massaal voedsel voor gezinnen die het moeilijk hebben.

Die aftrap was schitterend! Jullie brachten meer dan 7.000 kg sintsnoep mee naar het stadion. Vrijwilligers van maar liefst 9 Genkse scholen trotseerden de regen om alles te verzamelen. Vincentius en Sinterklaas steken nu meteen de handen uit de mouwen opdat al dat sintsnoep in de juiste schoentjes belandt.

En onze warmste maand gaat door! Op 8/12 nemen we suiker mee bij de thuiswedstrijd tegen Kortrijk. Op 13/12 is het melk, op 16/12 eindigen we met rijst. Niet enkel in de Luminus Arena kan je je steentje bijdragen. Vanaf maandag 3/12 kan je ook rijst, melk en suiker binnenbrengen in eender welk Limburgs Beobank filiaal.

Blijf dus jullie warme hart tonen supporters en schenk voedsel. Met een klein gebaar maak je echt het verschil voor zoveel gezinnen. Samen maken we van december de warmste maand in heel Limburg.