Op woensdag 19 december, aftrap 20u45, staat er opnieuw een cruciale wedstrijd op het programma. In de kwartfinale van de Croky Cup nemen we het op tegen Union in het Joseph Mariënstadion. Enkel een overwinning telt met het oog op een plek in de halve finale van de beker.

Na het succes van de gratis ticket actie tegen Charleroi, waar 1200 Genkies onze ploeg naar een 1-3 overwinning schreeuwden, besliste de club in overleg met het OSV om deze bijzondere actie opnieuw te organiseren.

We krijgen 1000 plaatsen in het Joseph Marienstadion in Vorst, en die willen we allemaal vullen! Onze supportersclubs zorgen voor bussen en coördinatie. KRC Genk betaalt opnieuw de tickets. De bus betaal je zelf.

Er is een verplichte combiregeling voor deze wedstrijd. Wil je erbij zijn? Meld je dan ten laatste zondag 16/12 bij één van de 29 supportersclubs van het OSV. Je vindt een overzicht en contactgegevens via www.osv.be. Zij verzamelen alle aanvragen en zorgen voor zoveel mogelijk volle bussen richting Brussel.

Niet twijfelen dus en ga mee de strijd aan! Samen gaan we voor een zesde bekerfinale, samen zijn we Genk!

Ouder Recenter