Beste Supporter,

Bij Play Sports zijn we fan van sport. Zo zitten we elk weekend op het puntje van onze zetel tijdens een wedstrijd van Racing Genk of een topper in de Premier League. Maar net zo goed kunnen we ons volledig verliezen in een spannende veldrit.

En die passie voor veldrijden willen we graag met jullie delen! Want binnenkort gaat het Belgisch voetbal in winterslaap. De ideale gelegenheid om jullie botten aan te trekken en naar de cross te gaan.

Daarom nodigt Play Sports jullie uit om samen met ons en andere Genk supporters naar de Telenet Superprestige in Diegem te gaan op zondag 30/12. De enige voorwaarde is dat je gekleed komt in de kleuren van Genk. Wij voorzien een bus van de Luminus Arena naar de cross. De bus vertrekt om 16u30 en keert terug uit Diegem om 23u30. De exacte ophaallocatie sturen we op via e-mail eens je inschrijving bevestigd is.

Wil je dus mee met ons naar Diegem? Schrijf je dan snel in via dit formulier: https://goo.gl/forms/a0zLpwVrZO6QotrZ2. Je hebt hiervoor een Google account nodig (of je zal er één moeten aanmaken.) Wees snel, want de plaatsen in onze bus zijn beperkt! Op is op!

Programma:

- 16u30: Vertrek bus
- 18u40: Superprestige Ladies Trophy
- 18u00: DJ Dimitri Vantomme @ Play Sports bocht
- 20u00: Superprestige Elite en Beloften
- 21u00: DJ Kobe Ilsen & Viktor Verhulst @ Play Sports bocht