Nog 3 thuiswedstrijden op het programma in de reguliere competitie en een knaller van een Europese affiche op 21/2 tegen Slavia Praag. Samen zijn we Genk, en net daarom plannen we weer enkele onvergetelijke momenten voor onze jonge Genkies om hun helden te ontmoeten en samen plezier te maken.

Na het succes van vorig jaar herhalen we de Genkies fotodagen op zaterdag 23 maart en woensdag 3 april. Of het nu voor je communie of lentefeest is, of gewoon voor de lol. Onze Genkies krijgen de kans om samen op de foto te gaan met hun helden op het blauwe kunstgras langs het veld, in de dug-outs of in de perszaal. Wat een belevenis! Deelnemen is helemaal gratis voor Genkies. Alle info vind je terug op genkies.be.

Op maandag 8 april maken we het feestje ietsje groter en nodigen we alle Genkies uit op onze grote Genkiedag in Plopsa Indoor Hasselt. Vanaf 18u00 wordt het park speciaal voor ons geopend. Zijn Bumba en Maya van de partij? Ja hoor! Zijn alle attracties open enkel voor onze Genkies? Natuurlijk! En is de hele ploeg daar voor een uitgebreide signeersessie. Zeker weten! Ook onze grote Genkiedag is gratis voor Genkies. Ouders, familie of vriendjes betalen €12,50. Inschrijven doe je op genkies.be.

Wil je ook jouw kinderen lid maken van de Genkies? Niet twijfelen! Elke Genkie kan gratis deelnemen aan alle Genkie activiteiten én krijgt een Genkie-pakket met leuke gadgets. Lidmaatschap van de Genkies kost eenmalig €10 (0-6 jaar) en daarna €15 per jaar (7-15 jaar). Alle info vind je terug op genkies.be.