We stomen door in de Jupiler Pro League en staan met 54 punten nog steeds stevig aan de leiding. Club Brugge en Antwerp volgen op 9 punten, Standard staat op 11 punten. Maar we hebben nog niets in handen. De prijzen worden uitgedeeld aan de finishlijn, en in die race telt ieder punt, iedere wedstrijd en iedere supporter!

Speeldag 25 brengt Standard aanstaande vrijdagavond naar onze Luminus Arena. De business seats voor deze match zijn al uitverkocht. Ook de ticketverkoop loopt als een trein. Er zijn nog maar 500 tickets. Als je erbij wil zijn moet je dus snel zijn! Tickets koop je makkelijk online (tot vrijdag 17u30) of in de ticketshop (woensdag en donderdag 10u-13u en 15u-18u, vrijdag tot 12u), zolang de voorraad strekt natuurlijk! De loketten openen vrijdag vanaf 18u30, enkel indien er nog tickets zijn, en die kans is klein.

Iedereen achter de ploeg vrijdag! Opwarmen doe je in onze FRZA! Fanzone vanaf 19u met een pintje en voor de gelegenheid après ski muziek en bijhorende drankjes!

Om 20u30 schreeuwt Tribune Zuid “Who are you” en dondert de Luminus Arena: “RACING!” En gaan we samen weer vol voor de 3 punten!

Ouder Recenter