Play Off 1 is zeker! We hebben nog niets in handen, de eindsprint moet nog ingezet worden, de enige zekerheid is dit: Er komen vijf historische toppers aan in de Luminus Arena, daar moet je gewoon bij zijn!

De verkoop van PO1 abonnementen start vandaag. Je scoort al een PO1 ABO vanaf €95 (volwassene, staanplaats). Een zitplaats heb je vanaf €115. Een overzicht van alle prijzen vind je hier. Ook de PO1 business abo’s gaan al in verkoop. Hier betaal je als nieuwe seathouder €940 voor een business abo, inclusief parkingplaats en driegangendiner bereid door een Limburgse sterrenchef. Alle info over de business abo's lees je hier.

De tegenstanders, speeldagen en uren in Play Off 1 kennen we op 18 maart bij bekendmaking van de kalender. De eerste speeldag is in het weekend van 29-31 maart. Voor bestaande abonnees is Play Off 1 inbegrepen. Ben je nog geen abonnee, dan twijfel je best niet te lang want de vrije plaatsen zijn beperkt. Er worden voorlopig enkel abonnementen verkocht, geen losse tickets.

Kies jij je vaste plaats in het stadion en schrijf jij mee clubgeschiedenis? Haast je dan en koop je PO1 ABO vandaag in de ticketshop of online!

Ouder Recenter