Pozuelo naar Toronto FC

04-03-2019

KRC Genk bereikte een akkoord met Toronto FC over de overgang van Alejandro Pozuelo. Alejandro blijft tot het einde van de reguliere competitie in Genk. Daarna trekt hij richting Canada en de MLS.

KRC Genk ondernam al het mogelijke om Pozuelo zoals overeengekomen tot het einde van het seizoen in Genk te houden. Het clubbestuur voerde hierover uitvoerig gesprekken met zowel Alejandro als Toronto. Na finaal overleg met de spelersgroep, die aandrong op een oplossing, werd er een compromis gevonden met Toronto waarin Pozuelo blijft tot 18 maart.

Een oplossing die voor duidelijkheid zorgt in de cruciale weken en maanden die volgen. Voor Pozuelo die zich engageert om ook de komende twee wedstrijden alles op alles te zetten in het shirt van KRC Genk. Voor de ploeg die zich weer helemaal kan concentreren op de uitdagingen op de mat. En voor ons blauw witte supporterslegioen, want samen met jullie willen we de reguliere competitie afsluiten als fiere leider, de kloof met de achtervolgers zo groot mogelijk houden en in Play Off 1 gaan voor het hoogst haalbare.

Ouder Recenter