Samen met Vukovic en Samatta op 1!

12-03-2019

12 maart 2019. We spelen nog 1 wedstrijd in de reguliere competitie, aanstaande zondag uit in Zulte Waregem. Onze voorsprong zo groot mogelijk houden, dat is het doel.

Onze doelman en rots in de branding Danny Vukovic staat op 1 in het clean sheet klassement. Maar liefst 11 keer hield hij dit seizoen de netten schoon. De verdienste van de hele ploeg en daar zijn we verdorie trots op.

Ally “Samagoal” Samatta staat op 1 in de topschutterstand van de Jupiler Pro League met 20 goals. De Gouden Stier is van ons en trekt samen met ons ten strijde in Play Off 1.

We speelden 29 competitiewedstrijden, scoorden hierin maar liefst 60 doelpunten (op 1 na beste aanval) en kregen er maar 28 tegen (beste verdediging). Sinds 7 oktober (!), de 10de speeldag, staat KRC Genk onafgebroken op kop in de Jupiler Pro League. Al 20 speeldagen lang staan we samen op nummer 1. Straks sluiten we de reguliere competitie af als leider. Primeur voor onze club, Europees ticket check!

Je voelt ons al komen beste supporters, de komende weken schrijven we een verhaal van prijzen pakken, van blauw en wit, een verhaal dat we samen schrijven met jullie allemaal.

Moet er nog een reden zijn waarom je Play Off 1 niet mag missen? De Luminus Arena gaat ontploffen. Geen enkel punt verlaat onze Limburgse bodem zonder nat shirt en schorre keel.

De kalender kennen we op 18 maart, de rest is clubgeschiedenis, zorg dat je erbij bent!

Je hebt al een PO1 abo vanaf €95. Voor alle info klik hier.

Ouder Recenter