30/03/19

Kom op tijd! Confetti op ieder stoeltje!

Kom op tijd! Confetti op ieder stoeltje!

Vanavond staat de eerste wedstrijd van Play Off 1 op het programma! RSC Anderlecht komt op bezoek in de Luminus Arena, aftrap 20u30. Er staat héél wat te beleven in en rond het stadion.

Kom op tijd!

De Luminus Arena loopt straks vol! Kop op tijd naar het stadion en vermijd de files. Opgelet supporters, op parking rood kan je enkel terecht met een parking kaart en dus niet meer door cash te betalen. Opwarmen kan je in onze FRZA! Fanzone vanaf 19u met een fris pintje. Smeer er alvast je stembanden en geniet van live muziek van Funky D.

Confetti

Op jullie stoeltje vinden jullie een zakje blauwe of witte confetti. Houd jezelf straks nog even in. Wanneer de spelers het veld betreden mag die confetti massaal de lucht in!

Kom in het blauw en wit

Doe je shirt aan, neem je sjaal mee, hoe meer blauw hoe beter! Aan de ingangen staan medewerkers klaar om je gezicht blauw-wit te verven. Samen zorgen we voor een blauw-wit legioen!

Laat jullie horen!

De Luminus Arena moet kolken als nooit tevoren! Moedig onze ploeg aan en schreeuw ze vooruit! Laat discriminerende spreekkoren weg, die zijn niet toegelaten in ons stadion. Om 20u30 schreeuwt Tribune Zuid “Who are you” en dondert de Luminus Arena: “RACING!” En gaan we samen weer vol voor de 3 punten!

 

Ouder Recenter