We zijn goed gestart in Play Off 1. Met een 9 op 12 trekken we komende vrijdag naar Standard en de week erop naar Gent. Daarna volgt de thuiswedstrijd tegen Antwerp op vrijdag 3/5.

De wedstrijd tegen Standard op 19/5 is uitverkocht. Enkel voor de thuiswedstrijd tegen Antwerp op 3/5 zijn er nog een kleine 2.000 tickets beschikbaar.

Een (reeds eerder) geregistreerde gebruiker kan online 1 ticket aankopen, in de ticketshop 4 indien hij van iedereen de identiteitskaart meebrengt. Er is geen verkoop in de Bruno Service stations en geen loketverkoop op wedstrijddag. Wil je erbij zijn, haast je dan, want de laatste tickets vliegen de deur uit. De ticketprijzen starten vanaf €24. Tickets koop je makkelijk online of in de ticketshop.

Méér dan ooit supporters roepen we iedereen op om als één blok achter de ploeg te staan. De Luminus Arena moet nog twee keer uit zijn voegen barsten. Dit is ons seizoen en wat er ook gebeurt, schouder aan schouder gaan we de strijd aan voor elke meter, elke bal en elk punt.

Ouder Recenter