Niet enkel in de Luminus Arena genieten we van een prachtig seizoen. Ook op de velden van de Jos Vaessen Talent Academy beleven we hoogdagen!

Onze U16 werden reeds enkele weken geleden kampioen. Ongeslagen sinds 24 november sloten ze op 7 april hun competitie af als trotse leider na een 5-0 overwinning tegen Gent.

De U18 speelden gisteren thuis op de academie voor veel volk een spannende derby tegen STVV. Dankzij 2-1 winst eindigen ze hun seizoen als kampioen, met voorlopig 5 punten voorsprong op Club Brugge. Die titel zorgt ervoor dat ons U18 team volgend seizoen mag deelnemen aan de UEFA Youth League. Een mooie nieuwe uitdaging!

Ook de U15 sloten hun seizoen af met een duel in en tegen Sint-Truiden. 1-3 was de eindstand, goed voor 5 punten voorsprong op eerste achtervolger Anderlecht, waarmee ook zij de kampioenenbeker de lucht in konden steken.

Aan alle spelers, trainers, stafleden en medewerkers een dikke proficiat. De hele KRC Genk familie is enorm trots op jullie harde werk, en kijkt uit naar de volgende stappen van al dat jong talent, op de academie én in de Luminus Arena.

Ouder Recenter