Voor onze achtste wedstrijd in Play Off 1 trekken we aanstaande zondag naar het Jan Breydelstadion van Club Brugge. Het bezoekersvak is al een tijdje uitverkocht. Er zijn duizenden Genkies die deze belangrijke wedstrijd graag meevolgen. Voor hen zorgt Stad Genk in samenwerking met KRC Genk voor een unieke avond in het centrum van Genk.

Op het stadsplein plaatst Stad Genk een groot scherm waarop de wedstrijd wordt uitgezonden. Het programma start om 17u00 met een DJ. Horeca Groot Genk zorgt voor eet- en drankstandjes. Vanaf 18u00 kan je de wedstrijd live volgen. Na de wedstrijd wordt er opnieuw voor sfeer en muziek gezorgd. Bij winst rijdt onze spelersbus rechtstreeks van Brugge naar het stadsplein in Genk, en bouwt de ploeg er samen met de supporters een feestje. Ook voor personen in een rolstoel is er plaats voorzien. Zij mogen plaatsnemen op het platform boven de fonteinen aan de bibliotheek en horeca zaak Krok. 

Match per match, zo trekken onze jongens op het veld ten strijde en zo pakt de hele club deze prachtige dagen aan. Over verdere plannen communiceren we dan ook van zodra er zekerheid is. Één ding staat nu al vast: Zondag gaan we samen de strijd aan, in Brugge én in Genk. Geniet van deze hoogdagen supporters, samen zijn we Genk!