17-05-2019

Supporters, het is zover. Op zondag 29 juli 2018 trapten we de Jupiler Pro League af met een overwinning tegen Lokeren. 39 wedstrijden later, met een uitverkocht bezoekersvak achter ons in Brussel, en met duizenden supporters achter ons op het Stadplein in Genk, speelden we 1-1 gelijk in Anderlecht. Club Brugge ging met 2-0 onderuit in Luik. De titel is van ONS!

BEDANKT SUPPORTERS! Schouder aan schouder gingen jullie steeds opnieuw mee de strijd aan. Van elke wedstrijd maakten jullie een thuiswedstrijd. Van elke uitdaging een overwinning op onze weg naar die ene grote droom.

En nu? VOLLE BAK FEEST! De spelersbus bracht op donderdagavond al een eerste bezoekje aan het Stadsplein. 

Daarna is het uitkijken naar het grote TITELFEEST vanavond, vrijdag 17 mei.

Het programma is als volgt:
17u30: Start festiviteiten op het stadsplein
18u30: Start rondrit spelers en staf met open bus
20u15: Spelers op het podium (stadsplein)
22u00: Titelfeest Limburghal

De festiviteiten op en rond het stadsplein zijn gratis voor alle supporters. De route van de open bus is als volgt: Start Weg naar As (ter hoogte van Café Belgiek), Europalaan (richting Stadhuis), Eerste-Cyclistenlaan, Dieplaan, Stadhuis (einde).

Het titelfeest in de Limburghal is gratis voor abonnees, zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging per mail. Andere supporters betalen €10 inkom.

Ook de spelers en staf zijn er vanavond bij in de Limburghal. Kom dus zeker mee een feestje bouwen. Samen zijn we landskampioen, samen zijn we GENK!

Ouder Recenter