Net voor onze laatste competitiewedstrijd thuis tegen Standard verlengt Group Bruno de samenwerking met KRC Genk. De broeksponsor en uitbater van maar liefst 21 service stations in Limburg tekent bij tot 2022.

Giuliano Bruno, afgevaardigd Bestuurder Group Bruno: "Onze samenwerking tijdens de voorbije 6 seizoenen bleek een groot succes. Daarom zijn we blij met de verlenging van onze samenwerking met KRC Genk. Net als op de wedstrijduitrusting zullen wij letterlijk en figuurlijk altijd achter de ploeg blijven staan!"

“Group Bruno brengt ons als sinds 2013, de start van ons partnership, een stapje dichter bij heel Limburg.” Aldus Commercieel Directeur van KRC Genk Stephan Poelmans. “Ze zijn een perfect match voor ons. Lokaal geworteld in Genk, dynamisch én ambitieus. We krijgen er dankzij partner Bruno in feite 21 ontmoetingsplaatsen met onze supporters bij. Plaatsen waar vandaag al tickets verkocht worden, en wie weet binnenkort ook merchandise.”

Bedankt Group Bruno voor het enthousiasme en het vertrouwen. Samen gaan we ook volgend seizoen weer volle bak voor KRC Genk!