12-06-2019

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni vindt de tweede editie van het groot internationaal wandelvoetbaltornooi van Senior Army en KRC Genk plaats. Op de velden van de Jos Vaessen Talent Academy nemen de senioren het tegen elkaar op, dit allemaal met de steun van Voetbal Vlaanderen en Stad Genk. 

Senior Army is een supportersgroepering binnen het project FRZA! van KRC Genk. Sinds 2014 is de vereniging passioneel bezig met wandelvoetbal, wat sedert enkele jaren resulteert in een jaarlijkse tornooi met clubs uit binnen -en buitenland. Senior Army traint in de Genkse indoor hall en zorgt met de organisatie van wandelvoetbal niet alleen voor een gezonde activiteit voor haar 55 leden. Het wandelvoetbal is ook een waardevol sociaal moment voor actieve 60-plussers die samen bewegen en plezier maken.

Het tornooi wordt gespeeld op het kunstgrasveld van de Genkse jeugdacademie. Er nemen maar liefst 16 ploegen deel. Op vrijdag starten de wedstrijden om 14u, op zaterdag om 10u30. De slotceremonie en prijsuitreiking is gepland op zaterdag om 16u30. Toegang voor toeschouwers is gratis.

KRC Genk en Senior Army heten u van harte welkom op de Senior Army Walking Football Cup. Kom zeker eens een kijkje nemen!

Ouder Recenter