Na de komst van Felice Mazzu werd er volop werk gemaakt van een zo sterk mogelijke trainersstaf om het nieuw seizoen aan te vatten. Een week voor de start van de voorbereiding is het team van Mazzu compleet.

Tom Van Imschoot (37) sluit aan als assistent trainer. Tom hing in 2016 zijn voetbalschoenen aan de haak na een profcarrière bij onder meer Westerlo, KV Oostende en FC Eindhoven. In juli 2017 trok hij naar SK Lommel waar hij als Technisch Directeur en T1 zeer goed werk leverde.

Ook Denis Dessaer (35) komt bij het team als assistent trainer. Dessaer speelde 4 seizoenen bij White Star Brussel waar hij aanvoerder was onder Mazzu.

Sandro Salamone (36) is de laatste toevoeging aan de staf. Hij zal samen met Peter Persoons instaan voor de video-analyse. Salamone was eerder 4 seizoenen videoanalist bij Moeskroen. Momenteel was hij aan de slag bij de Nationale U19 ploeg, en deed hij ook scoutingswerk voor de Rode Duivels.

Johan Van Rumst vertrok eerder samen met Philippe Clement. Jos Daerden gaat een nieuwe uitdaging aan binnen KRC Genk. Hij zet mee zijn schouders onder het eerder gelanceerde FRZA! Limburg. Een bijzonder nieuw project van de KRC Genk jeugdacademie waarbij er nauw wordt samengewerkt met enkele Limburgse interprovinciale voetbalclubs.

Blijven op post: Guy Martens (keeperstrainer), Domenico Olivieri (assistent trainer) en Ruben Peeters (Fysiektrainer).

KRC Genk bedankt Johan voor zijn harde werk, en is verheugd dat Jos met zijn jarenlange ervaring bij de club blijft.

Welkom Tom, Denis en Sandro en tot snel op de oefenvelden van de Luminus Arena!