KRC Genk opent het nieuwe seizoen met een knaller: Een heus Fanweekend in en rond de Luminus Arena!

Van fanzone, fanfestival, Thomas Buffel legends game tot de Supercup tegen KV Mechelen. Er staat een heleboel voetbal op het programma op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli.

Daarnaast kan elke supporter zich ook inschrijven voor iets nieuws, een uniek KRC Genk avontuur. We gaan wandelen, lopen én fietsen. Alle inkomsten gaan integraal naar onze community werking en zullen we gebruiken voor een grote actie tegen kinderarmoede die we lanceren tijdens het fanweekend.

Op vrijdag kan je vanaf 19u wandelen of lopen in een FRZA! run van 5km. Een echte belevingsrun die je op plekken brengt waar je normaal gezien niet kan komen. We gaan dwars door het stadion, langs de spelerstunnel, het spelershome en zelfs tot in de kleedkamer! Elke wave lopers wordt begeleid door een KRC Genk gezicht en onderweg dompelen we je onder in sfeer en animatie. Bij de start krijg je bovendien een toffe KRC genk goodiebag, bij de finish een medaille! En dat allemaal voor een deelnameprijs van maar 6€, die integraal naar onze community werking gaat. Kinderen -6 jaar nemen gratis deel in het gezelschap van een meerderjarige. Niet twijfelen dus, hier moet je bij zijn! 

Op zaterdag springen we op de fiets, naar goede traditie samen met Voorzitter Peter Croonen. Vanaf 8u30 vertrekken drie FRZA! rides van 60, 90 of 120 kilometer. Ook hier is de deelnameprijs bewust zeer democratisch gehouden: 5€ voor de 60km rit, 10€ voor de andere 2 ritten.

Wandel, loop of fiets je mee? De FRZA! ride is intussen volzet. Voor de FRZA! run kan je ter plaatse inschrijven voor maar €6.

Samen maken we het verschil én maken we er een onvergetelijk Fanweekend van. Samen zijn we Genk!