Op de voorstelling van de nieuwe uitrusting van KRC Genk is het nog even wachten, tot woensdag om precies te zijn. In de laatste rechte lijn naar die onthulling is KRC Genk trots om een nieuwe partner aan te kondigen die een plaats krijgt op de voorkant van de rechterbroekspijp. Cegeka, totaalleverancier in IT-oplossingen, tekent een partnership voor 3 seizoenen.

Wendy Knaepen, Brand Director Cegeka: “Cegeka en KRC Genk delen hun geboortejaar. We ontstonden in 1988 beiden als deel van het reconversieplan na het sluiten van de Limburgse mijnen. Vanuit Limburg groeide ons bedrijf geleidelijk tot ver over onze provincie- en landsgrenzen. Onze ambities én organisatie worden steeds groter, waardoor we steeds meer belang hechten aan onze bedrijfsidentiteit. Door een match met KRC Genk, een partner die dezelfde waarden hoog in het vaandel draagt, slagen we erin om de link met Limburg in onze identiteit te verankeren. En meteen ambitie uit te stralen op een Europees platform.”

Stephan Poelmans Commercieel Directeur KRC Genk: “Cegeka is één van de vlaggenschepen van de Limburgse economie. Schitterend dus dat we hen als partner kunnen verwelkomen bij KRC Genk. Een partnership dat meteen zeer vertrouwd voelt, we delen immers onze roots. Ondernemen en innoveren, vanuit een familiale en menselijke benadering, dat zit in ons DNA. Het leek dus ergens wel voorbestemd dat we dit partnership ooit mochten aankondigen. We zijn trots hun letterlijk mee te mogen dragen de komende drie seizoenen. ” 

Bedankt Cegeka voor het vertrouwen. En tot snel in de Luminus Arena!

Ouder Recenter