RELOAD!

Morgen, woensdag 3 juli, onhult onze nieuwe aanwinst Theo Bongonda om 14u00 de drie nieuwe uitrustingen voor het seizoen 2019-2020. Theo showt de uitrusting bij jou in de woonkamer. Bij jou op school. Bij jou op kantoor. Hoe dat mogelijk is?

KRC Genk pioniert en lanceert de nieuwe uitrusting voor het seizoen 19-20 met behulp van Augmented Reality. Een realisatie in samenwerking met Inspire Sports, de bedrijvengroep van de Cronos Groep rond Sports-Tech. Met behulp van een app brengen we Theo in 360° virtueel tot bij jou in dezelfde ruimte, zodat je de nieuwe uitrusting helemaal in detail kan ontdekken. En al meteen met hem op de foto kunt!

Download nu de “Reload KRC Genk”-app die je nodig hebt om de uitrusting als eerste en in 360° te ontdekken. Je kan de app al openen maar je zal nog niets zien. Pas vanaf woensdag 3 juli om 14u00 kan je de uitrusting laden!

Update! Om Augmented Reality, een nieuwe technologie, weer te geven op je mobiel toestel (smartphone, tablet) zijn er bepaalde technische vereisten. Deze zijn afhankelijk van de technische specificaties van de hardware en software (besturingssysteem) van je toestel. Na de vele downloads gisteren hebben we een update kunnen doorvoeren en zijn de vereisten aangepast zodat zoveel mogelijk mensen hun toestel geschikt is en je dus geen melding krijgt dat je apparaat niet compatibel is. Indien je gisteren deze melding kreeg, probeer het vandaag dus zeker opnieuw!

Link voor app in Android: Klik hier
Link voor app in IOS: Klik hier

Ouder Recenter