RELOAD!

Vandaag om 14u00 onthult Theo Bongonda in Augmented Reality de drie nieuwe uitrustingen voor het seizoen 2019-2020!

Download nu de KRC Genk Reload app en tel mee af naar de onthulling om 14u00! Vanaf dat moment zullen de nieuwe uitrustingen exclusief te ontdekken zijn in deze app en met behulp van Augmented Reality! Een realisatie in samenwerking met Inspire Sports, de bedrijvengroep van de Cronos Groep rond Sports-Tech.

Je opent de app, deze activeert je camera en je zoekt vervolgens op je scherm naar een passende open plek in de ruimte. Even aantikken en voila, Bongonda staat in 3D in de nieuwe uitrusting klaar! Bekijk hem van dichtbij of wandel rond hem heen om alle details te zien... Het is allemaal mogelijk! Trouwens, even klikken en je switcht naar de Uit-uitrusting én de derde uitrusting. Zo ontdek je ze meteen alle drie!

Ga met Theo virtueel op de foto (door langs hem te gaan staan), share je foto op Instagram met de hashtag #ReloadKRCGENK en maak kans om één van de drie shirts die hij draagt te winnen!

Download nu de “Reload KRC Genk”-app die je nodig hebt om de uitrusting als eerste en in 360° te ontdekken. Je kan de app al openen maar je zal nog niets zien. Pas vanmiddag om 14u00 kan je de uitrusting laden!

Link voor app in Android: Klik hier
Link voor app in IOS: Klik hier