Federale verzekering verlengt zijn partnership met KRC Genk voor drie seizoenen. De verzekeraar is zo al 20 jaar partner van Genk, waarvan maar liefst 9 jaar met het logo op de mouw van onze shirts. Alle shirtsponsors verlengden zo hun engagement met KRC Genk voor minstens drie jaar. We zijn klaar voor de strijd, én voor de officiële shirtrelease vandaag om 14u00!

“Bij KRC Genk vinden we al jarenlang de perfecte combinatie van een sterke communitywerking, de gezelligheid van een familie- en traditieclub en een uiterst professionele werking naar haar business partners toe. En dit steeds met het oog op de toekomst. Wij verlengen dan ook graag ons engagement met KRC Genk om deze waarden verder te helpen uitdragen”, aldus Kris Van Den Steen, Chief Marketing Officer van Federale Verzekering.

“Dit is een partnership waar we als club zeer trots op zijn”, aldus Commercieel Directeur Stephan Poelmans. “Met kantoren in Hasselt en Genk zorgt Federale Verzekering voor een hechte band met de regio. Niet alleen voor ons als club, maar ook voor vele KRC Genk business partners, is het partnership met Federale Verzekering een fundament waarop we kunnen bouwen.”