L&M Band, Double D en Joe Hardy op gratis Fan Festival vrijdag 19 juli!

09-07-2019

Over 10 dagen geven we de aftrap voor het nieuw voetbalseizoen met een heus fanweekend. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli valt er een heleboel te beleven in en rond de Luminus Arena.

We starten op vrijdagavond om 16u in de FRZA! Fanzone XXL met animatie voor jong en oud én een signeersessie met de hele A-kern. Om 19u geven we er het startschot van de eerste FRZA! run. Een echte belevingsrun (of wandeling) die je door het stadion leidt, langs de spelerstunnel, het spelershome en zelfs tot in de kleedkamer! Elke wave lopers wordt begeleid door een KRC Genk gezicht en onderweg dompelen we je onder in sfeer en animatie. Bij de start krijg je bovendien een toffe KRC genk goodiebag, bij de finish een medaille! En dat allemaal voor een deelnameprijs van maar 5€ (in voorverkoop tem 11/7), die integraal naar onze community werking gaat. Niet twijfelen dus, hier moet je bij zijn! Inschrijven doe je makkelijk door een ticket te kopen hier.

Net voor de FRZA! run, om 18u00, gaat ‘de lamp aan' op het podium in de FRZA! Fanzone XXL. We organiseren een gratis Fan Festival met een affiche die ons nu al doet shaken van plezier:

  • 18u-19u: Crazy disco show
  • 19u30-20u30: L&M band
  • 20u45-21u45: Double D
  • 22u-23u: Joe Hardy
  • 23u-..: DJ duo Gebroeders Baeten

Op zaterdag gaat het feest door met fietstochten, de Tony Greco Cup, een legends game met Thomas Buffel (18u45) en natuurlijk de supercup tegen KV Mechelen (20u30). Een ticket voor de Supercup kost €10 (staanplaats: €7,5, -16 jaar: €5) en koop je makkelijk online of in de KRC Genk ticketshop. De legends game met Thomas Buffel is inbegrepen in dit ticket.

We starten het nieuwe seizoen dus zoals we het vorige eindigden, met een geweldig voetbalfeest! Ben je erbij? Het hele programma van het fanweekend ontdek je op hier.

Ouder Recenter