Nog 2 nachtjes slapen en het is zover, de eerste editie van ons Fanweekend! Twee dagen KRC Genk plezier in en rond de Luminus Arena op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli.

Praktisch
Het wordt goed weer en we verwachten veel supporters. Kom dus zeker op tijd naar het stadion. Er zijn wegenwerken waarbij de Lucien Londotstraat is afgesloten (Opglabbekerzavel/Oudsbergen). Je kan het stadion nog steeds langs die kant bereiken. Je volgt dan een kleine omleiding via een tijdelijk kruispunt aan de Kompellaan. Makkelijker is om langs de andere kant te komen, Brico/André Dumontlaan. Parkeren kan op volgende locaties: Parking Bruin, Oranje en Thor Park.

Vrijdag 19 juli
Op vrijdag opent het Fanweekend vanaf 16u met een heleboel animatie en catering op het stadionplein. Vanaf 17u starten de signeersessies met spelers en staf op verschillende locaties rond de Luminus Arena. Om 19u geven we het startschot voor de FRZA! run, onze belevingsrun én -wandeling door het stadion. Je kan nog steeds deelnemen. Ter plaatse aan de stand “Daginschrijvingen” koop je makkelijk een ticket (€6). Vanaf 18u start de live muziek op het grote podium. De Crazy Disco Show bijt de spits af. Daarna volgen de L&M band, Double D en Joe Hardy. DJ duo Gebroeders Baeten sluiten af en draaien tot middernacht.

Zaterdag 20 juli
Zaterdag wordt afgetrapt op de fiets! Om 8u30 vertrekt de eerste rit van onze FRZA! rides. De drie ritten van 60km, 90km en 120km met in totaal 100 fietsers zijn intussen helemaal volzet. De Tony Greco Cup, het supporterstornooi georganiseerd door het OSV, start om 10u op de jeugdacademie, alle supporters zijn welkom. Vanaf 17u start alle animatie opnieuw en openen we het stadion. Om 17u30 kan je de finale van de Tony Greco cup beleven op het A-veld. Vanaf 18u45 starten we aan een schitterend tweeluik. We warmen op met de legends game van Thomas Buffel. Onze erekapitein brengt twee legendarische ploegen mee met onder andere Luc Nilis, de gebroeders Mpenza, Pierre Van Hooijdonk, László Köteles en Ngcongca Anele. Alle shirts worden geveild voor het goede doel. Daarna volgt de Supercup tegen KV Mechelen. Om 20u30 trappen we onze eerste officiële wedstrijd van het seizoen af, en gaan we voor een 10de prijs voor KRC Genk! Met 1 ticket (prijzen vanaf €5!) beleef je beide wedstrijden. Niet te missen dus! Tickets koop je hier.

Beleef het mee!
We zijn al met meer dan 1.000 deelnemers aan de FRZA! run (waarvan méér dan de helft wandelaars). Loop of wandel dus zeker mee en schrijf je ter plaatse in! De opbrengsten van onze FRZA! run, FRZA! rides én de veiling van de legends shirts gaan volledig naar onze community werking. Er werden al 9.000 tickets verkocht voor de Supercup en de teller gaat hard! Koop je tickets makkelijk online, in de ticketshop of op zaterdag aan de loketten vanaf 17u00. Je kan in de ticketshop (vrijdag 10u-13u en 15u-18u; zaterdag 10u-12u en 17u-20u30) ook nog steeds terecht voor je abonnement seizoen 19-20. 

Samen maken we er een onvergetelijk fanweekend van. Samen zijn we Genk!

Ouder Recenter