Aanstaande vrijdag geven we de aftrap van de Jupiler Pro League seizoen 19-20. Om 20u30 ontvangen we KV Kortrijk voor onze eerste thuiswedstrijd.

Het wordt gezellig druk én warm in de Luminus Arena. Kom dus op tijd naar het stadion en drink voldoende, want het wordt zowel op als naast het veld een zinderende avond!

Geen parkingkaart? Kom naar het stadion via Onderwijslaan/André Dumontlaan.

Er zijn wegenwerken waarbij de Lucien Londotstraat is afgesloten (kant Opglabbekerzavel/kerkhof). Enkel met een geldige parkingkaart kan je het stadion langs die kant bereiken. Je volgt dan een omleiding via een tijdelijk kruispunt aan de Kompellaan. Houd omwille van de omleiding rekening met extra vertraging. Je kan geen parkingkaart meer kopen ter plaatse aangezien alle parkings uitverkocht zijn. Heb je geen parkingkaart, kom dan langs de andere kant (Onderwijslaan/André Dumontlaan) en parkeer op Thor Park. Vanop die parking ben je het makkelijkst en het snelst in de Luminus Arena.

Luminus Arena rookvrij
Ons stadion is al enkele seizoenen rookvrij. De meeste supporters houden zich aan die afspraak en daar zijn we trots op. Rook je voor, tijdens of na de wedstrijd graag een sigaretje? Verlaat het stadion dan even (je kan makkelijk in- en uitscannen). Nieuw: Maak gebruik van de centraal gelegen rookzone op de eerste ring, ter hoogte van kiosk 1.7. Die nieuwe rookzone bevindt zich in de tribune van het B-veld, dus je hoeft het stadion niet eens te verlaten.

Snellere bediening eten én drinken
Tijdens het tussenseizoen renoveerden we de eet- en drankstanden in de Luminus Arena. Het aanbod van eten en drank is vanaf nu gesplitst. Grote, gemoderniseerde eetstanden vind je zowel op de eerste als op de tweede verdieping (noord, zuid en centraal). Alle andere standen bieden vanaf nu enkel drank aan. Met deze aanpassingen creëren we ruimte om de kwaliteit te verhogen én scoor je voor de wedstrijd of tijdens de rust sneller je favoriete drank of snack.

Koop je abo of tickets!
Nog geen tickets voor vrijdag? Geen probleem. Een abonnement blijft het meest voordelig, 20 wedstrijden vanaf €190. Omwille van die lopende abonnementenverkoop starten we de losse ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk op donderdag 25/7. Een abonnement of ticket koop je makkelijk online of in onze ticketshop.

 
Ouder Recenter