One team, one dream - start ticketverkoop Champions League op 30/8!

19-08-2019

Eindelijk is het zover: Opnieuw Champions League. Het kampioenenbal. We hebben er zo lang naartoe gewerkt. Zo lang van gedroomd.

Donderdagavond 29 augustus om 18u wordt er geloot in Monaco. Dan kennen we onze drie tegenstanders in de groepsfase van de Champions League én de wedstrijddata. De beste voetbalploegen ter wereld zitten in de potten waaruit straks ook “KRC Genk (BEL)” op een klein papiertje naar boven komt. Vanaf half september opnieuw Europees topvoetbal in de Luminus Arena, vedetten inclusief.

Op vrijdag 30 augustus klokslag 10u starten we met de ticketverkoop. Abonnees krijgen voorrang op hun eigen plaatsen, tot 7 september. De vrije verkoop voor niet-abonnees start op 12 september. De prijs voor abonnees voor het pakket van 3 thuiswedstrijden start vanaf €75, voor niet-abonnees vanaf €120.

Zoals gebruikelijk zorgt de samenwerking met UEFA voor een vermindering in beschikbare plaatsen. De staantribune wordt omgebouwd tot zittribune en UEFA neemt een pakket tickets over voor partners en sponsors. Als club kunnen we hier niets aan doen. Helaas betekent dit dat een aantal abonnees een nieuwe plaats zullen kiezen in het stadion. Zij krijgen de keuze. Ofwel kiezen ze vanaf 30/8 een plaats uit de nog vrije plaatsen in het stadion. Ofwel wachten ze tot 10 en 11 september en kiezen ze een nieuwe plaats net voor de vrije verkoop. Deze abonnees krijgen hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging per mail.

Spelers, club en supporters. Blauwwit zal er staan. Wie onze tegenstanders worden, dat weten we op 29 augustus.

Voor alle info en ticketprijzen, klik hier.

Ouder Recenter