Vandaag lanceerden we alle informatie over de abonnementen van de Champions League. Er werden ook wat mailtjes verzonden, waaronder ook naar alle abonnees uit de staantribune. We kregen heel wat reacties en informeren jullie graag extra.

Zoals gebruikelijk zorgt de samenwerking met UEFA voor een vermindering in beschikbare plaatsen. De staantribune wordt omgebouwd tot zittribune en UEFA neemt in de rest van het stadion een pakket tickets over voor partners en sponsors. Helaas betekent dit dat een aantal abonnees een nieuwe plaats zullen kiezen in het stadion, zij krijgen de keuze. Ofwel kiezen ze vanaf 30/8 een staanplaats of uit de nog vrije plaatsen in het stadion. Ofwel wachten ze tot 10 en 11 september en kiezen ze een nieuwe plaats net voor de vrije verkoop. Deze abonnees krijgen hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging per mail.

Er zijn méér abonnees in de staantribune in de competitie, dan dat er zitplaatsen zijn in de ‘staantribune’ tijdens de Champions League. Deze abonnees hebben ook geen specifiek zitje toegekend. Omdat KRC Genk iedere abonnee van de staantribune de kans wil geven om aan een Champions League abonnement op de staantribune te geraken, werken we met een ‘first come, first serve’ principe onder deze abonnees. Zij krijgen binnenkort een persoonlijke uitnodiging per mail om een abonnement aan te schaffen. Je kan dus WEL een abonnement kopen voor de staantribune, maar net als andere jaren moet je er snel bij zijn.

Op het plannetje op deze pagina zien jullie de plaatsen die verkocht worden voor onze abonnees (roze, paarse en blauwe vakken), de witte vakken zijn niet te koop. Abonnees van de staantribune die tijdens de Champions League willen gaan zitten, kunnen ook kiezen voor een vrije zitplaats. Ook dat werkt via de persoonlijke uitnodiging die je binnenkort via mail ontvangt.

Indien er supporters graag meer informatie wensen, kunnen zij zich richten tot onze SLO’s via slo@krcgenk.be.