Extra info ticketverkoop Champions League

27-08-2019

Vrijdag 30/8 start de ticketverkoop voor de Champions League voor abonnees. Graag geven we de abonnees uit de staantribune, vak I, CL4 en de Z-vakken nog wat extra informatie. 

Zoals gebruikelijk zorgt de samenwerking met UEFA voor een vermindering in beschikbare plaatsen. De staantribune wordt omgebouwd tot zittribune en UEFA neemt in vak I, CL4 en de Z-vakken een pakket tickets over voor partners en sponsors. Helaas betekent dit dat een aantal abonnees een nieuwe plaats zullen kiezen in het stadion. Zij ontvangen op vrijdag 30/8 allemaal een persoonlijke uitnodiging per mail om een abonnement aan te schaffen en hebben de keuze:

  1. Ofwel kiezen ze vanaf 30/8 uit een vrije zitplaats in het stadion (de staantribune abonnees kunnen ook de staantribune kiezen voor zover de voorraad strekt. First come, first serve)
  2. Ofwel wachten ze tot 10 en 11 september en kiezen ze een nieuwe plaats net voor de vrije verkoop. Hier komen de plaatsen ter beschikking die niet aangekocht worden door abonnees.

Deze abonnees kunnen zowel online (via de persoonlijke uitnodiging per mail) of in de Ticketshop hun abonnement kopen.

Indien je méér informatie wenst, stuur een mailtje naar onze SLO's via slo@krcgenk.be.

Ouder Recenter