KRC Genk komt met een gloednieuw sfeerconcept voor de FRZA! Fanzone. Jonge talenten krijgen de kans om op te treden in onze FRZA! Fanzone en hun eerste stappen te zetten in hun artistieke carrière.

KRC Genk Young Talent Stage geeft een podium aan creatieve mensen met muziektalent en nodigt hen uit voor een optreden in de FRZA! Fanzone voorafgaand aan een thuiswedstrijd. Met de muzikale steun van Villa Basta zoeken we gemotiveerde artiesten, van 16 tot 30 jaar oud, die een muzikale act willen brengen van ongeveer 30 minuten.

Ben jij het podiumbeest dat we zoeken? Maak een cool filmpje waarin je je kwaliteiten etaleert en stuur dit naar youngtalentstage@krcgenk.be. De inschrijvingen starten op woensdag 11 september. De eerste artiest kan optreden op zaterdag 21 september tijdens de feestelijke opening van de nieuwe FRZA! Fanzone voor de wedstrijd KRC Genk – KV Oostende. Elke artiest die komt optreden krijgt een leuke KRC Genk prijs.

Supporters zullen bij elk optreden kunnen stemmen via krcgenk.be. De beste 5 artiesten nodigen we tijdens de Play Offs opnieuw uit voor een finaleronde. Dan kiezen we hét KRC Genk Young Talent van seizoen 19-20 en die wint een geweldige hoofdprijs: een plaatsje in de line-up van Genk on Stage 2020!!